Na 10 jaar gaan wij stoppen!!!! Hoge kortingen op alles!!!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wij leveren uw bestelling bij u thuis af via GLS. U krijgt een mail met daarin uw verwachte leveringsdatum. Als dit niet past kunt u direct via de mail een andere leveringsdatum aanvragen of ander adres opgeven.
 

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Bestellingen t/m € 40,- : EUR 3.99
  • Bestellingen boven de € 40,-: GRATIS

Verzendkosten naar België en Duitsland:

  • Bestellingen onder de EUR 50,- : EUR 6,50
  • Bestellingen boven de EUR 50,-: GRATIS

Overige Europese landen: op aanvraag via info@monilana.nl 


Wat is de levertijd?
Levertijd (na ontvangst van betaling):

  • Binnen Nederland 1 à 2 werkdagen
  • Naar België / Duitsland 1 à 3 werjdagen
  • Overige landen 2 à 5 werkdagen

Wij zijn afhankelijk van GLS. Eventuele stakingen en/of vertragingen vallen niet onder onze verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid. Feestdagen worden niet meegerekend in de levertijd

Retourneren:

Wilt u een product retourneren? Neem dan contact op via info@monilana.nl of stuur het product retour naar:

Huybergseweg 61
4631 GD  Hoogerheide 

Heeft u garen teveel besteld? U kunt deze terugsturen. Na ontvangst storten wij het bedrag van de teruggestuurde producten op uw rekening. De verzendkosten van het retourzenden komen altijd voor rekening van uzelf.

U mag restant garens altijd terugsturen onder de volgende voorwaarden:
- u heeft een aankoopbewijs van ons
- de garens zijn nog in ons assortiment 
- de garens zijn niet langer dan 6 maanden geleden gekocht! 

Artikelen die eenvoudig te kopieren zijn zoals PDF bestanden van brei- en haakpatronen en boeken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden (dit heeft te maken met copyright).

Herroepingsplicht:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@monilana.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is 
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te vereenvoudigen, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright 2020 Moni Lana