Na 10 jaar gaan wij stoppen!!!! Hoge kortingen op alles!!!!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bij Monilana kunt u via onderstaande manieren betalen. 

Via een Bankoverschrijving:
U kunt het totaalbedrag overmaken op onze bankrekening bij de ING Bank op:

Rekeningnummer: NL32 INGB 000 49 46 056 t.n.v. Monilana.nl te Hoogerheide, onder vermelding van uw ordernummer en naam. 
Zodra uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven gaan wij over tot verwerking van uw bestelling.  

Voor betalingen vanuit het buitenland gebruikt u onderstaande gegevens:
Iban nummer: NL32 INGB 000 49 46 056
Swift/ Bic : INGBNL2A

Ideal:

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen. 
U kunt u bestelling betalen via iDEAL (internetbankieren) binnen de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Landschot Bankiers.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Paypal:
Een internationaal erg bekende payment-provider. PayPal werkt op basis van e-mailadressen in plaats van rekeningnummers. De verkopende partij doet een betalingsverzoek, en de kopende partij reageert daarop met de betaling. Er kan betaald worden vanuit een tegoed dat op de PayPal account gestort kan worden, of er kan een bankrekeningnummer of Creditcard aan gekoppeld worden. 

Sofortbanking:
SOFORT Banking is vergelijkbaar met Mistercash en iDEAL, en is vooral in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België populair. Het is erg in opkomst, al lijkt het erop dat iDEAL in Nederland toch leidend blijft.

BanContact / Mister Cash 
Een betaalsysteem in België, wat enigszins vergelijkbaar is met het Nederlands iDEAL. Een verschil is dat het ook gebruikt kan worden om te betalen bij fysieke winkels, tankstations en betaalautomaten.

Achteraf betaling via Billink Betalen op rekening is mogelijk tot €500,-. Zoals bij elke betaalmethode vind een controle plaats maar als extra stap wordt bepaald of wij facturering in eigen beheer houden, of dat het uit handen gegeven wordt. In het geval dat het uit handen gegeven wordt komt Billink in actie, en wordt het volledige betalingsmachtiging overgedragen. Billink zorgt dan voor facturatie en volledige afhandeling van de betaling. Het kan dus gebeuren dat als u kiest voor een betaalwijze waarbij u achteraf betaalt, dat Billink u benadert met informatie over de betaling.

Monilana.nl behoudt ten allen tijde het recht om een bestelling op rekening (betaling achteraf) te weigeren en vooruitbetaling te verzoeken alvorens over te gaan tot het verzenden van de bestelling.

De betalingsprovider van Monilana.nl is Stichting Mollie Payments.
Zij zijn eeen payment service provider en handelen betalingen af voor een groot aantal internetbedrijven waaronder ook voor Monilana.nl. Op uw bankafschrift staat: Stg Mollie Payments. 
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te vereenvoudigen, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright 2020 Moni Lana